Σύγχρονη Εκπαίδευση

Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη με πρωτοπορία στην εκπαίδευση διαφοροποιούνται από τα κλασικά ιδιωτικά σχολεία εντός ή εκτός της Αθήνας. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι τους μαθητές μας, πρώτα τους μαθαίνουμε πώς να μαθαίνουν, πως να αντιλαμβάνονται και να κατανοούν τις αμέτρητες πληροφορίες που διαβάζουν, βοηθώντας τον κάθε μαθητή ξεχωριστά να ανακαλύψει τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει  να διαβάζει έστι ώστε να κάνει τη γνώση κτήμα του .

Ανεξάρτητα την τάξη του μαθητή, είτε βρίσκεται στο Δημοτικό που χτίζει τις πρώτες βάσεις, είτε στο Γυμνάσιο που αναπτύσσει τη μόρφωσή του, είτε στις  τάξεις του Λυκείου, τα παιδιά χρειάζονται υποστήριξη.  Στα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη πετυχαίνουμε τις υψηλές επιδόσεις των μαθητών μας μέσω της υποστήριξης αυτής, με ειδικούς σχολικούς συμβούλους αλλά και εξειδικευμένους εκπαιδευτές. Συμμεριζόμαστε το άγχος των παιδιών μας, ακούμε τους προβληματισμούς τους για το μέλλον τους και επενδύουμε χρόνο στην ψυχική τους επάνοδο. Με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές μας είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι να αφομιώσουν την ύλη τους, να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους, κοπιάζοντας για αυτούς.

Το ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαμπίρη φημίζεται για τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Πάντα ολοκληρώνουμε τους εκπαιδευτικούς στόχους, με ολιγομελή τμήματα, συμπληρώντας τη διδακτέα ύλη με εκδόσεις του σχολείου μας, με πιστοποιημένη εκμάθηση ξένων γλωσσών και δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία με φροντιστηριακή δομή σε τμήματα μελέτης.

Οι επιτυχίες των μαθητών του σχολείου μας


Γιατί επιλέγετε τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη;

Η σημερινή απόφαση για το που θα εγγράψετε το παιδί σας, σίγουρα σηματοδοτεί το μέλλον του.

 

Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια. Η διαρκής επιμόρφωση των δασκάλων του σχολείου μας είναι το κλειδί της σταθερά επιτυχημένης πορείας των εκπαιδευτηρίων μας. Ενσωματώνοντας όλες τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, εγγυόμαστε την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης για τους μαθητές μας.

 

Η ολιγομελής διάρθρωση των τμημάτων συμβάλλει στην αρτιότερη διεξαγωγή των μαθημάτων. Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά αφομοιώνουν καλύτερα την διδακτέα ύλη και συμμετέχουν πιο ενεργά στο μάθημα. Η δομή αυτή ακολουθείται και στην ενισχυτική διδασκαλία που παρέχεται καθημερινά στους μαθητές του σχολείου μας.

 

Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των παγκόσμιων εκπαιδευτικών εξελίξεων και πραγματοποιούν με υπευθυνότητα το όραμά τους που είναι η προετοιμασία του «ψηφιακού πολίτη». Οι μαθητές λαμβάνουν πιστοποιημένους τίτλους σπουδών από την Microsoft.

 

Στο Γυμνάσιο & Λύκειο διαμορφώνονται δυναμικά δωρεάν ξενόγλωσσα τμήματα (Αγγλικών-Γαλλικών-Γερμανικών) με απώτερο στόχο την κατάκτηση τίτλων σπουδών (PROFICIENCY, SORBONE, ZdaF/ZMP/KDS/GDS).

 

Τα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη έχουν ως στόχο όχι μόνο την κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αλλά παράλληλα την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία. Γι' αυτό φροντίζουμε να υποστηρίζουμε ψυχολογικά και συναισθηματικά τους μαθητές μας διατηρώντας πάντα προσωπική επαφή μαζί τους.

Εμπειρία στην Εκπαίδευση

Από το 1963, με αγάπη, βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας και τους γονείς.

Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη λειτουργούν σε τέσσερα υπερσύγχρονα κτιριακά συγκροτήματα στα Νότια Προάστια Αθηνών, που καλύπτουν συνολικά όλες τις σχολικές βαθμίδες: Βρεφονηπιακό σταθμό, Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο & Λύκειο.
Ένας μεγάλος στόλος καινούριων σχολικών λεωφορείων μας δίνει τη δυνατότητα της άνετης και ασφαλής μετακίνησης των μαθητών μας από και προς το σχολείο.
Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας επιλέγουμε το προσωπικό των σχολείων μας με τα αυστηρότερα κριτήρια.

 

 

Η Ιστορία των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη


Εκπαιδευτήρια με παρελθόν, μέλλον, ιστορία και προοπτική.

 
 

Έναρξη λειτουργίας Γυμνασίου - Λυκείου

Σεπτέμβριος 1994

Μετά από τη δημιουργία των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων, αδειοδοτείται για την έναρξη της λειτουργίας του, το ιδιωτικό σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με το Γυμνάσιο και Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων μας.

Με τη διαρκή στήριξη των μαθητών μας, από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας επιτύχαμε μεγάλα ποσοστά εισόδου των μαθητών στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

 

Διεθνές Απολυτήριο International Baccalaureate

Μάρτιος 2014

Τα Εκπαιδευτήριά μας είναι υποψήφιο σχολείο για το Διεθνές Απολυτήριο(IB), για μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου.

Προετοιμάζουμε τους μαθητές της Β' και Γ' Λυκείου για την ένταξή τους σε ένα διεθνές, πολυπολιτισμικό περιβάλλον, καθώς και για την επιτυχή εισαγωγή τους σε διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, στοχεύοντας παράλληλα στην πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

 

Η Ίδρυση των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη

Σεπτέμβριος 1963

Η εκπαιδευτικός Μαρία Λαμπίρη ιδρύει τα “Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη” Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ένα από τα πρώτα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας στο Μοσχάτο.

Ξεχωρίζει μεταξύ άλλων ιδιωτικών σχολείων για τις πρωτοποριακές παιδαγωγικές μεθόδους με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι γονείς να μας εμπιστεύονται για τη μόρφωση των παιδιών τους.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου.

 

Λειτουργία Βρεφικού Σταθμού, Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου

Σεπτέμβριος 2003

Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο στο Νέο Φάληρο στεγάζεται ο Βρεφικός Σταθμός, ο Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας

 

Μέλλον & Προοπτική

Σταθερές αξίες με υψηλούς στόχους

Τα Εκπαιδευτήριά μας, με προσανατολισμό στη διαρκή εξέλιξη και ανανέωση θα συνεχίσει με σταθερές αξίες να θέτει υψηλούς στόχους.

Με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών συνδυασμένες με τις απαιτήσεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων εμείς θα συνεχίζουμε να εξοπλίζουμε τους μαθητές μας με εφόδια για όλη τους τη ζωή.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Αθήνα.

Σύγχρονη Εκπαίδευση, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την επιτυχία των προσωπικών του στόχων.

Επικοινωνία

Μεταμορφώσεως 155 και Ιλισού, Μοσχάτο

info@lampiri-defterovathmia.gr

210 9480530, 210 9480531